Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Beheerder / teamhoofd gevraagd! (vrijwilligersfunctie / duofunctie)

adashoeve ruit logofull 72dpiBen jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, en gaat bij het horen van het woord ‘scouting’ jouw hart sneller kloppen? Lijkt het je leuk om, samen met je partner op het terrein van Gilwell Ada’s Hoeve in het mooie buitengebied van Ommen te wonen? Ben je bereid om 24 uur per dag beschikbaar te zijn voor de duizenden scouts die Ada’s Hoeve bezoeken? Zit het verlenen van gastvrijheid in jouw bloed, en ben je flexibel? Beschik jij over leidinggevende en organisatorische kwaliteiten?

Dan ben jij wellicht de juiste man en/of vrouw, om de nieuwe beheerder/teamhoofd te worden bij Gilwell Ada’s Hoeve.

Meer weten over deze uitdagende (vrijwilligers/duo) functie? Klik dan hieronder op 'Lees meer..'.

Deze vrijwilligersfunctie wordt uitgeoefend in samenwerking met een beheerteam, kampstafteam en ondersteuningsteam (gebouwen en terrein), alle bestaande uit vrijwilligers.

De aanstelling is voor maximaal 3 perioden van 3 jaar, en je bent in principe 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor je gasten.

Wil je solliciteren naar deze uitdagende vrijwilligersfunctie, stuur dan vóór 23 november een sollicitatiebrief incl. motivatie en cv naar het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor meer informatie over de functie beheerder, kan contact worden opgenomen met Yfke van der Vet (beheerder), bereikbaar op telefoonnummer 0529-451489 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over de rol van beheerder en/of teamhoofd in het beheerteam kan contact worden opgenomen met Hans Bottema (waarnemend teamhoofd), bereikbaar per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Procedure:

 

  • Begin week 48: selectie;
  • 30 november t/m 7 december: 1ste gespreksronde (verkennend);
  • 7 t/m 14 december: 2e gespreksronde;
  • Begin week 51: definitieve keuze én voordracht aan Scouting Nederland.

 

De voorkeur gaat uit naar een beheerder in combinatie met de functie teamhoofd

Kijk hier voor de FTO (Functie- en Taakomschrijving) van beheerder en/of teamhoofd:

 

 

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok