Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

AOC de Groene Welle leert in de praktijk

Groene Welle - kampvurbankenDe leerlingen van AOC de Groene Welle uit Zwolle zijn de komende maanden actief op Gilwell Alda’s Hoeve om praktijkopdrachten uit te voeren. De eerste groep leerlingen is inmiddels begonnen met het maken van een aantal kampvuurbankjes. Het resultaat is al te bewonderen voor de wagenschuur.

 

 


Half februari komen er een aantal leerlingen van de opleiding treeworkers een aantal bomen langs de Roggenvelden afbreken. Hierbij wordt er in de boom geklommen en word deze gecontroleerd afgebroken. De resterende stammen laten we nog even staan totdat we daar een geschikte bestemming voor hebben gevonden. We gaan op deze manier te werk om de schade aan de kampeervelden te beperken, zodat er komend seizoen weer volop gekampeerd kan worden.
In maart word de poort op het Leidersveld I hersteld, de restanten van de oude poort zijn nog zichtbaar op het pad richting Gulden Roede. Ook word er een stuk afrastering vervangen langs de Zwolseweg.
Gilwell Ada’s Hoeve is blij met deze samenwerking!

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok