Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een nachtje kamperen op Eerde of Zeeserveld?

In Ommen zijn nog twee kampeerterreinen waar je als scout terecht kunt: Scouting Labelterrein Eerde en kampeerterrein Zeeserveld. Scouting Kampeerterrein Eerde heeft eigen beheerders, het gebruik van het Zeeserveld regelen we vanuit Gilwell Ada's Hoeve. Als je op Gilwell Ada's Hoeve kampeert is het mogelijk om zonder bijkomende kosten een nachtje op Zeeserveld te kamperen. Ideaal voor groepen die graag een meerdaagse hike willen lopen.

labelterrein eerdeEerde

Dit kampeeerterrein ligt ten zuiden van Ommen aan de weg naar Den Ham op een mooi landgoed aan het riviertje de Regge. Eerde heeft verschillende kampeervelden. Er zijn weinig voorzieningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeesserveld 5Zeeserveld

Het kampeerterrein Zeeserveld is niet meer dan een veldje in het bos. Er zijn geen voorzieningen. Het terrein is geen eigendom van Scouting Nederland. Het Zeeserveld is te vinden op het RD coördinaat 227100-502300.  Gebruik hiervoor de topografische kaart 22C (1:25000) of 22W (1:50000) van de Topografische Dienst Kadaster. Het GPS coördinaat is 52.503013, 6.448673. Een topografische kaart met de locatie van Zeeserveld is tegen een borgprijs te lenen bij de receptie van Gilwell Ada's Hoeve.

Staatsbosbeheer verhuurt het terrein onder strenge bepalingen aan Gilwell Ada's Hoeve. Wij vertrouwen erop, dat de daar kamperende groepen ervoor zorgen dat we het terrein kunnen blijven gebruiken. Je kunt er met maximaal 25 personen overnachten.

Meld je voor overnachting aan bij de Receptie van Gilwell Ada's Hoeve die dit kortsluit met Staatsbosbeheer en vakantiecentrum Besthmenerberg.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok